Husbilsäventyr

Just nu sitter jag i husbilen på Örebros camping och har precis tittat på "Oskyldigt dömd" med Mikael Persbrandt, tycker dock att han gör sig bättre i rollen som Gunvald. Imorse packade jag och var ute och sprang innan jag åkte till Kupolen för att fixa en sak, får se hur det går med den... Spännande! Blir det som jag hoppas så blir jag överlycklig, ni får kanske veta sen.

Ikväll har Tokio hotel spelat sin första konsert på väldigt länge, en liten konsert som man bara kunde vinna biljetter till. Eftersom jag är påväg ner på 50-årskalas så tänkte jag att jag inte kan vara med och tävla om biljetterna men sen insåg jag att jag hade hunnit ner till Tyskland om jag hade vunnit... i år SKA jag se dom live och helst med min Camilla! Om vi så ska jaga runt i flera land för att se dom så ska vi det, du vet vad du har att vänta dig gumman!

Nu ska jag måla både mina och mammas naglar och försöka övertala dom andra i bilen att vi ska lyssna på lite Tokio Hotel. Puss!


Äppelmos och kvällsmys

Idag är jag grymt stolt över mig själv för jag har hunnit med så mycket bra. Gått promenix med hundarna, varit ute och sprungit och framförallt så har jag och mamma gjort massor med äppelmos, 20-25 kilo, de ni! Nu tänkte jag mysa ner mig i min säng med massa mjuka kuddar och titta på film, tror att det får bli Dirty dancing för de låtarna har jag gått runt och nynnat på hela dagen


090824

Jag ska ta ett jätteryck med mitt rum är dagens tanke, rensa, städa, skura och allt man kan göra. Till att börja med så ska jag packa upp min väska och rensa garderoben innan det får bli en paus för att gå och fika med Karro. Får se om jag och Jaffa kanske kikar iväg till Mellsta ikväll på hundkursstart också. Skulle vara roligt att hälsa på en sväng iallafall nu när jag inte håller några egna kurser. Nu kallar garderoben på mig, hörs sen!

Automatic

Hur sjukt är det inte att en liten del av en låt kan få en att rysa i hela kroppen och glädjetårar att rinna?! Herregud jag kan inte vänta tills Tokio Hotel's nya album kommer ut! Som tur är så kommer singeln "Automatic" den 18 september och det är ju ändå inte långt till oktober... egentligen. Ojojoj...

Hittade visst hela låten, herregud vad bra den är!!

Ändrade planer!

Efter ett samtal från mor min så ska jag nu slänga ner lite saker i väskan och åka upp till Älvdalen på kräftskiva! Pappsen har lovat att hämta mig i Mora så slipper jag en massa byten och kommer dessutom fram mycket tidigare. Haha det är passande att jag inte tycker om kräftor men jag kan ju smaka en kanske, annars finns det ju alltid baguette!

090815

Uj vilken seg morgon det här var, solen är faktiskt framme ute så jag borde verkligen göra något vettigt ett tag. Bion igår var iallafall väldigt bra och jag längtar redan tills nästa film kommer upp på vita duken. Kollade nyss vädret för nästa vecka på www.yr.no och det såg väl inte så lovande ut, mest regn,regn,regn ända till nästa måndag... inte upplyftande. Nej nu måste jag ta mig i kragen och klä på mig och gå ut!

Bio och Okbodarna

Äntligen ska jag gå på bio och se Harry Potter! Efter många misslyckade försök så ska jag komma iväg den här gången och då med ingen mindre än Cis, LOVELY!

Onsdag-torsdag tillbringades med trevligt sällskap i Cis stuga i Okbodarna ovanför Älvdalen, lurvkläder och värma paj i vattenbad i stekpanna slår aldrig fel... I promise! "Äm, Tä,Cis" står kvar efter... 3 år tror jag, mys :)


NamNam

Mycket kan man hitta på Sven Larssons Herrekipering, t.o.m. ett par rosa jeans från NamNam!


Musik & Motorfestival

Det är i lilla Älvdalen det händer! Ojojoj vad mycket folk det går att klämma ihop i en liten by, det bara kryllar av glada människor och det är väldans trevligt. Med andra ord är ddet bäst att jag inte sitter här längre utan att jag springer ut en sväng istället, det är en marknad som jag känner att jag måste utforska lite närmare. Just det, håll i hatten, jag har köpt ett par skor! Inte helt likt mig att köpa skor om man säger så... men vad vet man, det kanske tar sig med åren.

En underbar vecka

Förra veckan var en alldeles jättebra vecka för några av mina släktingar var i Älvdalen och förgyllde tillvaron. Finns inte en chans att jag ska komma ihåg allt jag gjorde men kul var det verkligen. Attans bananer säger jag bara att Astrido åkte hem så tidigt men dock så var det andra trevliga filurer kvar. Det var evigheter sen jag träffade Sundsvallarna sist och nu var Axel och Lars här i flera dagar och gissa om det var kul! I lördags följde jag med dom till Idre när dom spelade golf, riktigt riktigt roligt var det och dessutom gjorde jag min... ehm.. debut inom golfen och slog iväg några bollar, jag var grymt stolt över att dom faktiskt kom någonstans. Tror att jag måste börja spela golf men det får nog tyvärr bli nästa säsong. Just det ja, förra veckan utnämnde jag mina tremänningar till mina kusiner så Astrid, Anna, Axel och Christian klassas nu som kusiner :p Min kamera har inget batteri och jag har tappat bort laddaren, såå olikt mig... men några bilder blev det från förra veckan som kommer så fort jag har tid. Tack för en härlig vecka!

RSS 2.0