Brighton i mitt hjärta

Ja nu är jag i Sverige igen men väldigt villrådig till vad jag ska kalla hem, här eller England? Jag vet inte vad som är mest hemma jag vet bara att för varje sekund som går så vill jag bara åka tillbaka mer och mer, tror inte att någon förstår hur mycket denna resa har gett mig. Det har verkligen varit den bästa tiden i hela mitt liv och det är väl därför jag inte har hunnit skriva här så mycket som jag hade tänkt men men. En del av mig tycker att det är skönt att vara här medan en annan del finns kvar i England och jag vet inte vad jag ska följa, var har jag mest att hämta? Eftersom jag verkligen inte alls vet vad jag vill göra med mitt liv så kanske ett år i Brighton inte skulle skada utan tvärtom. Hursomhelst, än kan jag inte åka dit eftersom jag är totalt pank efter alla utsvävningar haha. Jag måste ge ett stort tack till alla som har stöttat mig i den här resan på olika sätt:

Min familj, släkt och vänner tack för att ni pushade mig att verkligen göra det här, speciellt mamma och pappa, tänk när jag skickade in anmälningen helt spontant... inte visste jag då vad som väntade

De vänner som jag har lärt känna på denna resa, både svenska och engelska ingen nämnd ingen glömd





Valentina min ängel som har blivit en del av mig som jag inte klarar mig utan och som jag har gjort mitt livs resa med som alltid kommer finnas i våra hjärtan. Vi har gått igenom mycket tillsammans och så kommer det fortsätta hela våra liv jag älskar dig.

Bloggtorka

Det finns mycket som jag borde ha skrivit om men jag har inte haft internet på några dagar nu eftersom jag och Valentina har flyttat till en ny familj, Nikki som är min gamla värdfamiljs dotter och hennes familj. Dessutom så kom min efterlängtade bror hit så i tisdags kväll så då plockade jag upp honom i London och nu ska vi traska iväg och utforska Mile Oak. Uppdatering kommer så snart som möjligt...

Värdfamiljsdag

I söndags hade vi värdfamiljsdag i skolan så vi var på det och det var lite lagom småmysigt med kören som sjöng, Nils och Anton som uppträdde med en dramasketch, Robert som läste en dikt, Anna-Mia och Malin som spelade och sjöng och lite fika. 










6 juni - Sveriges nationaldag


Har ätit min packed lunch för idag så nu sitter jag och donar med en massa småsaker och ikväll måste vi självklart fira Sveriges nationaldag än mer nu när vi är i England! Det blir Sverigetröjor på och sen får vi se vad som händer... uppdatering kommer säkert om några dagar eller så!



Shakespeare

Det är så sant så, jag har helt glömt bort att berätta att jag har varit i London och varit kulturell! Det var i och för sig ganska länge sen, närmare bestämt den 22 maj, som vi åkte till London med skolan och vi hade fått tre saker att välja mellan: studiebesök på BBC, Parliament eller att se Romeo och Julia på the Globe. Vi var ett gäng på ungefär 10 pers som gjorde det sistnämnda och jag måste säga att det var över förväntan. Skolan hade köpt ståplatser men som tur var så lyckades vi sno åt oss sittplatser för föreställningen var 3 timmar och det blev lite jobbigt att stå. Men som sagt, den var bra och det är roligt att ha sett den och inte minst direkt på the Globe!




RSS 2.0