Grattis Kimmo!

Jaffa och Kimmo

Idag fyller min lilla skrutt 4 år, tänk vad stor han börjar bli! Tyckte att det var alldeles nyss som jag satt med en några minuter gammal Kimmo mot mig för att hjälpa honom att hålla värmen. Grattis lillskrutten! ♥

Pudding!

Har överträffat mig själv idag och gjort en magnifik makaronipudding! Och ni ser alldeles rätt, jag tänker skryta om den för den var verkligen god!

Jag blev så glad när mamma påminde mig om att det var House på tv ikväll men vad tror ni händer när jag sitter redo framför tv:n... 4:an fungerar inte. Usch vad besviken jag blev, hade ju planerat så bra. Så kan det gå, 4:an och 6:an krånglar en del för oss, ganska mycket senaste veckan, så vi måste nog börja snoka efter felet snart. Tur att mamma har spelat in det för då kan jag titta på det när jag kommer hem.

Nu när jag tittar på klockan och ser att den är 22:11 så börjar jag tycka att det är sent. Känns lite halvkonstigt eftersom under flera års tid så har jag inte har lagt mig före 00:00 många gånger. Nu vet jag dock att om jag inte lägger mig i tid så orkar jag inte med dagarna på praktiken, känner direkt om jag sovit för lite. Därför tänker jag nu önska er en god natt och hoppa i säng. Sov gott! ♥

Min helg och dagens strapatser

Har haft en bra helg och för första gången i mitt liv har jag spelat squash, var otroligt roligt! Jobbigt som sjutton men det var bara skönt, vill absolut göra det fler gånger. Igår var jag på buggkurs, var tredje gången och nu börjar det bli roligt på riktigt. Man börjar kunna lite grann och alla slappnar av mer så det tar sig, ser inte så hopplöst ut som det måste ha gjort första gången hehe.

Är förresten grymt stolt över min korvstroganoff som jag lyckades göra i helgen, den var så god att jag blev rent förvånad!

Helgens minus var att jag vaknade med sjuka smärtor i magen i lördags morse, trodde jag skulle bli vansinnig ett tag, hade så ont att jag kallsvettades, varför blir det så? Efter ca en halvtimmes pärs så kunde jag lägga mig igen och framåt dagen så var det mycket bättre. Kom dock tillbaka igårkväll igen men nu hoppas jag att det ska hålla sig borta.

Idag var en rätt tuff dag på jobbet, flera avlivningar och kritiska situationer men jag lär mig någonting mer för varje dag. Vill till att man får se friska djur också, annars kommer jag snart tro att sånna inte finns! Saknar mina fina hundar väldigt mycket, det är det enda negativa egentligen, att inte få ha dem nära. Har planer på att åka hem någon helg inom en snar framtid så då får jag träffa dem!


Sov gott!

Vad roligt att  se att så fort man skriver så stiger antalet läsare lite grann! Kanske finns en viss logik i det i och för sig hehe. Nu är jag upp alldeles för sent eftersom det inte alls är fredag idag som jag har haft en känsla av hela dagen. Det betyder att jag måste upp  halv 7-7 imorgon bitti och jag vet redan nu hur trött jag kommer att vara och vad det kommer ta emot att lämna sängen. Är nog bäst att jag går nu och sover "sju kvart i timmen" som min käre far brukar säga! Sov gott!

Snabba cash

Efter jobbet idag så skyndade jag mig hem eftersom min sambo och jag skulle gå på bio, bestämde häromdagen att vi skulle se snabba cash. Den var riktigt bra men man kan för sjutton inte sluta en film på det sättet, lite irriterande men vem vet, det kanske kommer en uppföljare, på gott och ont. Men den var som sagt väldigt bra ändå. När vi kom ut från bion så var det SVINKALLT! Höll på att frysa sönder när vi gick till Hemköp men det var det värt för nu har jag mjölk igen hehe. Har nyss ätit skorpor och druckit saft och nu ska jag bara borsta gaddarna och sen krypa ner i min mysiga säng, med Captain Jack Sparrow!


Fy mig!

Usch och fy på mig! Här är lika tyst som i graven, måste bli ändring på det! Hehe för vilken gång i ordningen säger jag det? VÄLDIGT mycket har hänt sen sist... jag har flyttat helt till Sundsvall och trivs hittills jättebra. Har ett rum på 11-12 kvadrat och delar kök, badrum/tvätt med en annan tjej och som tur är så funkar vi bra ihop. Jag gör praktik på ett djursjukhus här och det är väldigt lärorikt och jag trivs bra även där. Kort som sjutton men nu ska jag titta på House innan jag går och lägger mig men ska verkligen försöka skriva mer imorgon!

RSS 2.0