Det närmar sig...

KortVasan. Den närmar sig med stormsteg och jag ser fram emot den med skräckblandad förtjusning. Paniken över hur otränad jag är är påtaglig men inget jag har kunnat göra något åt förrän nu. Idag är jag dock asigt laddad och peppad!! Det enda jag saknar är lite snö... jaja, nu ska jag ner på stan och lämna in skidorna så de blir i topptrim och sen ska vi vänta på snön tillsammans, skidorna och jag. Under tiden får skidorna vila och se bra ut så sliter jag mig svettig på ett eller annat sätt. Det här blir nog bra det, jag har ju passerat målet många gånger tidigare... fast då var det ingen snö!


En bussresa i då-tid

Jag gillar det där med att slumpa fram bilder lite grann, man hittar så mycket roligt som glömts bort! Den här gången hittade jag en på Martina från en av de gånger vi åkte buss. Det var något vi roade oss med ibland: att åka buss i Dalarna en hel dag och hoppa av där det såg ut att finnas något kul. Här postade vi vykort från Rättvik efter att ha frågat i en kiosk hur lång Långbryggan var! Ååh vi åt matsäck på Långbryggan... och träffade några ungomar som satt där och rökte vattenpipa... Helt fantastiskt roligt var det!!


God Jul!

Nu äntligen är det julafton! Även om december har varit en helt hysteriskt, galet hektisk månad och julkänslan bara har hunnit infinna sig tillfälligt då och då så är det faktiskt julafton. Med fysiktentan godkänd och en hyfsat bra känsla på kemin så har jag tagit jullov på riktigt. För några timmar sen handlade jag alla julklappar så nu sitter jag och slår in dem och till hjälp har jag Jaffa. Arbetsfördelning: hon sitter på pappret och jag skrattar åt henne och frågar om hon vill bli inslagen. Det ville hon visst inte för nu kröp hon in under sängen. Nu går hela huset och lägger sig, det ska jag också göra när jag är klar.

Till er alla, från Jaffa och mig,

en riktigt GOD JUL!


Ifall ni undrar...

... så pluggar jag. Konstant, dygnet runt. Alla timmar, alla dagar.

En femma

Fem, en femma. Har ni tänkt på att femmor är ganska fina siffror? Med rakt streck men ändå böjd och glad. Fin helt enkelt.

Det är också vad jag spikade i Matte C!


Lapprapp

Hahahaha jag är kär i den här låten!



Vill inte ens veta hur många gånger jag har lyssnat på den under ett dygn...

RSS 2.0