I tanken...

... far jag iväg norrut, till Norrfällsviken. En så otroligt vacker plats. Tar med mig Jaffa och Kimmo på en promenad längs havsbrynet när solen är påväg ner över horisonten. När vi kommer tillbaka till husbilen så har det nästan hunnit bli mörkt. Efter en liten stund sitter vi runt en lägereld medan natten omfamnar oss. Det är sådana stunder man minns ♥


Sammanfattning av läget

- Uppsala-Falun, tur och retur idag för tandläkarbesök

- Ångest för annalkande omtentor

- Seminarium imorgon som inte är alltför välplanerat inför

- Anmälan till KortVasan 2012, check! (Har sagt det förut men jag är så glad för det!)

- Ständut blakk spelar på Norrlands på valborg, det betyder att jag måste dit!!

- Är alldeles för trött nu

- Saknar mina små gråa kärlekar (inte hjärncellerna...)

- Allmän ångest över skolan men det lär väl lösa sig... sägs det... men då måste den tas tag i!

- Sommarjobb??

- Glad över att jag har frukost till imorgon


Over and out.

Vad är kärlek?

Det kan jag direkt utlova att jag inte har något svar på då det nog är en omöjlighet att besvara den frågan. Kärlek kan vara så mycket, vara riktad åt så många olika håll, ta sig uttryck på så många olika sätt. Kärleken inom familjen, till vännerna, djuren, sporterna, förälskelsen i största idolen... det tar aldrig slut. Men mest tycks vi förknippa kärleken med det vi känner för en särskild person, en person som vi vill dela vårat liv med, den som gör att man känner sig komplett. Vissa tror att denna person kan vara flera olika men alla den rätta för stunden, andra att det bara finns en enda som är den sanna kärleken. Vad jag tror, det tänker jag låta vara osagt.

Att någon ska tala om för en vad kärlek är, det går inte. Den måste upplevas och först då, om någonsin, kan den bli förstådd.


För jag har inte tid just idag...

Har äntligen börjat komma in i det här livet och få lite pluggdisciplin så bloggen har blivit helt åsidosatt. Jag pluggar, sover, äter och tränar, that's it, typ. Nja, inte fullt så tragiskt men nästan, lite andra roliga saker har jag ändå för mig.

Har t.ex. anmält mig till KortVasan 2012! Ojoj, insåg att det var lika bra att göra det på en gång så att jag inte kan fega ur sen när det drar ihop sig. Ska bli superkul, är så taggad och motiverad! Hoppas det inte går över under de 11 månader som är kvar... haha!

Idag är det lördag och jag har mycket som ska hinnas med, följa mitt pluggschema, städa, handla, styrketräna och packa upp och installera min nya skrivare som jag köpte igår. Och förhoppningsvis få till ännu en del av min lista.

Ni anar inte hur glad och förvånad jag blir när jag ser att ni fortsätter läsa här fast det uppdateras så sällan, heja er!! ♥

Det här åt jag idag

HA! Den var lätt. Konkret och bra :)

Frukost
Som vanligt så har jag alltid bråttom och slänger i mig en halv krokodilskål mild yoghurt med en dutt müsli (oj vad jag är stolt över att ha lärt mig göra sånna här ü!!!)


Lunch
Pyttipanna kryddad med oregano, vändstekt ägg (gulan måste vara hård annars är det äckligt), rödbetor, några plommontomater och mjölk.

Från en annan dag men typ samma

Mellanmål
Äpple (som inte var gott, det var grynigt, uää)

Middag
Två grova smörgåsar med skinka och en hårdis med smör, några tomater till det och mjölk.



Voilà! That's my day in food!

Mina föräldrar

Mina föräldrar ja... de är väl helt enkelt de bästa föräldrar man kan ha? (Ja jag vet att ni läser det här så då måste jag ju skriva så) Nejdå, allvarligt skojat så är det faktiskt helt sant! Att veta att man har föräldrar bakom sig som stöttar till 110% i alla lägen är oslagbart, inte alla som har det minsann.

Hmm... vet verkligen inte alls vad jag ska skriva. Vet inte hur mycket de vill att de ska stå om dem här för alla att läsa hehe.

...

...

...


Nä tamesjutton, nu har jag försökt skriva fina ord om mamma och pappa här men det låter så konstgjort så det är inte klokt! Menar ju såklart det jag skriver men det blir liksom fel på något sätt så ni som känner dem och mig, ni vet redan hur de är utan att jag skriver det och till er mamma och pappa: Bli inte ledsna för att jag inte kan skriva om er ;) Jag älskar er!


Puss på er mina kära föräldrar! ♥

Det smög sig...

Japp, det kan man verkligen säga, inte vart det något mer skrivet den kvällen inte! Hade en jätterolig kväll i torsdags med min korridor och de andra som kom. Helgen har också varit helt underbar, det kan väl helt enkelt inte bli annat när jag har min fina Valentina på besök! :) Vi har haft en riktig myshelg med bio, god mat och många filmer. Thank's darling! ♥

Idag har jag varit i skolan på en uttalsföreläsning och därefter traskade jag ner på stan för att köpa en bok som jag har jagat runt efter i 1,5 månad nu och jag visste att de hade fått hem den till idag. Efter det satte jag mig på bussen mot simhallen, har inte simmat på drygt 2 veckor nu så det var dags! Måste ha varit rättså taggad för det blev kortast tid hittills, 1 km på 33 minuter, det går inte så fort kanske men det tar sig. Har förbättrat mig med 7 minuter sen första gången. Nu har jag precis ätit lunch och ska strax ta tag i lite plugg... YEY! Jösses, jag trodde att jag var duktig på att plugga men icke sa nicke, riktigt värdelös. Förutom inför tentor, då fasen har jag lite disciplin i alla fall.

HAHA kan man säga åt min ambition att hänga med på de där listinläggen!! Men kanske hörrni, kanske kan det bli ordning på det... en vacker dag ;)

Avslutar med en bild på coolaste Tim när vi kollade på Vasaloppet!


Karneval!

Yes, helt rätt, karneval! Varje vecka har vi korridorsfika och en tjej i min korridor är från Tyskland och idag har vi karnevalfika. Är någon karneval i Tyskland (har att göra med fastan tror jag) och vi skulle iaf klä ut oss hehe. I sista sekunden ändrade jag mig om vad jag skulle vara så nu är det någon lite halvmisslyckad hip-hopare/gangster... Vette fasiken om ni får någon bild på det ;) Ska springa iväg nu, försöka uppdatera bloggen ikväll igen och imorgon kommer Valentina på besök, underbart! ♥

Min första kärlek

Hejsan hoppsan vad sjutton ska man skriva här då? Min första kärlek... det kändes ju inte alls som en lite väl personlig sak att skriva om! Genom åren har det hunnit bli en hel del kärlekar måste jag medge, som liten hade jag väldigt lätt för att bli kär till både höger och vänster, ena dagen var det någon i skolan och i nästa sekund skulle jag gifta mig med min granne. Som tur är så har det lugnat ner sig på senare år, nästan lite väl mycket kan jag tycka!

Hursomhelst, den allra första riktiga kärlek jag kan minnas var faktiskt grek, Nikos! Det måste ha varit när jag var 4 år gammal och mamma, min bror och jag var i Grekland på semester. På en av de små tavernorna jobbade en man som jag blev störtförälskad i, min unga ålder till trots. Hela veckan ville jag gå dit, mitt resesällskap var kanske inte överförtjusta i att gå till samma ställe hela tiden så någon av dagarna fick det bli en annan restaurang men mestadels var vi på Gabbianos. Min kost under den veckan bestod av coca-cola, pommes frites och glass och kyparna försökte få mig att äta något annat, i alla fall lite kött, men se det gick inte, inte ens fast det var Nikos som försökte charma mig.

Sista kvällen hade jag på mig en söt vit- och rosarutig klänning och kände mig väldigt, väldigt fin. Jag hade bestämt mig för att jag skulle berätta för Nikos att jag var kär i honom och hade gjort upp en plan med mamma. Minns jag rätt så åt vi mat som vanligt och Nikos och en annan kypare (minns inte om det var pressvecks-kyparen, gubb-kyparen eller vem det kan ha varit) dansade precis som varje kväll. Stunden var kommen... jag kröp ner och gömde mig under bordet där duken hängde ända ner till golvet medan Nikos kom fram och pratade med mamma, allt väl så långt. Precis som planerat så berättade mamma för Nikos att jag var kär i honom (jag förstod såklart inte engelska men jag hörde dem prata) och jag satt där under bordet och var både nervös och lycklig. Då händer det som inte fick hända! Duken lyfts och Nikos tittar in i mitt lilla gömställe, mamma hade berättat att jag satt där under!! Ojoj vad pinsamt det blev då, hade jag vetat att det fanns ett uttryck som "Sjunka under jorden" så är det precis vad jag hade velat göra då. Med blossande kinder kravlade jag mig fram med Nikos hjälp och satte mig åter på min stol och vad händer? Jo, Nikos ler och ger mig en puss på kinden! Oh my, I was in heaven! Det som just hade varit så pinsamt var glömt och som bortblåst och kvar fanns bara ren och skär lycka, jag hade fått en puss av min stora kärlek... ofattbart. Om inte minnet sviker mig nu på gamla dar så blev både jag och Emanuel bjudna på varsin glass också. Den kvällen svävade jag på moln hem till hotellet och jag måste erkänna att jag tvättade inte ansiktet på en vecka!

Ja, det var historien om min första kärlek! ♥

Ingen vidare kvalitet på bilden och dessutom något år efter min kärleksförklaring till
honom men kärleken höll i sig många år!



Påväg...

Vill bara tala om att jag har skrivit de delarna till min lista som borde ha kommit upp men har lite problem med korten och sen har det varit problem med bloggservern men det är på G!

RSS 2.0