Tillbaka till Älvdalen

Fram och tillbaka, fram och tillbaka... börjar fundera på om jag gör någonting annat än åker mellan Falun och Älvdalen hela tiden? I förrgår åkte jag som sagt hem till Falun för att gå på Martins 20-årsfest och det var riktigt roligt, mysigt att träffa alla gamla vänner igen och få reda på vad som har hänt sen sist. Det var ju ett tag sen jag såg dom alla, någongång långt innan jag åkte till England ojoj. Igår var en välbehövlig slödag, sov till runt 12 och sen åkte jag och bror och handlade lite till stugan. På eftermiddagen var jag så trött att jag tänkte se på film och ni kan aldrig gissa vilken jag fick syn på långt in i hyllan... Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko! Haha det var skitkul att titta på den, var ganska många år sen jag såg den sist. Kvällen slutade på det bästa av sätt när Theres hade slutat jobba vid 8 och jag trampade iväg hem till henne. Vi pratade och myste innan vii gick hem till mig och packade och tittade på kort till runt 2-tiden.

Imorse var det bara att pallra sig upp tidigt och åka hem till Mimmi för att sen dra vidare mot Älvdalen igen och här är jag. Blev blixtinkallad i affären några timmar och sen ska jag hem och fortsätta jobba :)

                                      

haha hoppla?

Busy day!

Full fart har det varit hela dagen, det började med att jag gick upp tidigt för att städa grannstugan och bli en aning rikare. Sen gick det i flygande fläng ner till affären för att dra in så mycket som möjligt åt bästaste Bej och dessutom lösa korsord så pennan rykte (eller heter det rök...?).  Efter det var det bara att susa upp till stugan igen och äta  en snabblunch som min snälla mamma hade gjort iordning innan hon skjutsade mig till Mora så att jag kunde ta bussen till Falun. Annars hade jag inte kommit hem förrän alldeles för sent och ja så... En välbehövlig dusch har just tagits och nu ska jag göra ett försök till att inte se ut, som min pappa brukar säga, en sjöhäxa!

Världens bästa affär

Jajjemän nu sitter jag i världens bästa affär, Sven Larssons Herrekipering i Älvdalen, och det mina vänner är verkligen inte det sämsta! Idag har jag haft öppet i snart en timme och redan sålt två par byxor till väldigt trevliga herrar, hoppas att dagen fortsätter så och har ni vägarna förbi så är ni mer än välkommna in.


Theres och KarroFyra underbara dagar med dom finaste av vänner <3

DatanördarJapp utstuderade datanördar är precis vad vi är... åker ner på byn och sitter i bilen utanför affären bara för att få internet... men vi skulle faktiskt kolla busstider till Theres sådeså. Sen att det blir en del annat på samma gång ingår ju faktiskt!
Uppdaterar med bilder imorron från de senaste dagarna när mina underbaringar har varit på besök.

Tjoho!

Vågen och jag var kompisar idag! Det var allt jag hade att säga för stunden... tjalala va ja e gla!

I affären som vanligt

Hej på er!
Nu sitter jag i affären som vanligt med mamma och Bej och väntar på att fröken skröder ska ringa mig och tala om när hon och Karro kommer, förhoppningsvis idag! Nu ringer Theres! Nää Karro var de och hon ska försöka hinna med en buss om 20 minuter, GO BARRO!! Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev, Mimmi var här hela förra veckan så jag jobbade med henne och i lördags hade vi en rolig BBC-evening med våra holländska vänner. Den här veckan kommer jag jobba i affären tors-lör vilket gör att jag har tillgång till Internet lite mer och kan uppdatera lite oftare. Nu ska jag samla mod och kliva upp på vågen... hua! Tur för mig att jag var hurtig igår och simmade 1 km, sen att jag äter konstant det är ju en annan sak.. Kan inte någon kliva in i mitt liv och hjälpa min förvirrade hjärna att reda ut hur min framtid ser ut? I alla fall det närmaste året eller så, det skulle onekligen underlätta en hel del! Ska leta lite i arkivet och se om jag hittar någon bra bild att slänga med i det här inlägget, skulle ha haft någon på Bej... men det fanns ingen på den här datorn. Det får bli en från Älvdalens webkamera som filmade mamma och pappa när jag var i England, dom vinkade till mig! Men det funkade inte såklart eftersom den var i fel format så nu ger jag upp, det får bli nästa gång. Karro hann med bussen och nu har jag ingen ursäkt att undvika vågen längre.. Ha det bra allihopa!

090710

Om bara en liten stund så kommer Karro kliva in genom dörren till affären och riktigt lysa upp tillvaron, hon stannar i Älvdalen till på söndag så den här helgen kommer bli underbar!

Idag kan jag räkna antalet kunder på en hand... tror att det till stor del beror på det regniga vädret att folk inte känner för att traska längs gatan ooch shoppa. Men jag blir kung på korsord det måste jag ge mig själv cred för! Jag har ändå haft lite för mig idag med att dammsuga och dessutom så har jag fått nöjet att ta emot och packa upp nya jeans.

Nää nu ska jag fördriva tid medan jag väntar på Karzan!

Sol!

Regnet verkligen vräker ner idag utan en tanke på att folk vill vara ute i fint väder men det är kanske bra med lite regn också, behövs nog. Nu är det 40 minuter kvar innan affären stänger för idag och då tänkte jag ta mig ner till badet för att sola, sola i ösregn? Nej solarium! Säger här som jag säger till alla andra som tycker att jag är knäpp som tänker sola solarium nu, jag måste ju vara snygg när jag ska till Yates... På tal om Yates så pratade jag med våran älskade vakt Paul idag och fick lite tips om var man kan leta jobb och förhoppningsvis kunna få något så det är bara att leta vidare.

Måste medge att jag faktiskt saknar Visingsö litegrann också så därför får den söta lilla ön hyllas med en bild här i denna extremt eftertraktade blogg!

Hårt arbete

Tänkte faktiskt att jag skulle fortsätta hålla liv i den här bloggen även fast jag är i Sverige nu, märker ni att jag inte skriver hemma? Det tar emot att skriva hemma och ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska skriva för jag har så många hem nu plötsligt, i alla fall tre. Hursomhelst så jobbar jag nu och kommer göra det i minst 4 veckor framöver, två veckor med systrami och två veckor i min morbrors affär. Just nu sitter jag i Bejs affär och arbetar hårt... eller inte! Roar mig med att försöka komma ihåg om jag har haft 3 eller 4 kunder på hela dagen YEY! Nej nu måste jag gå och stänga affären och åka hem i racerbubblan!

"Riktiga vänner klämmer varandras pormaskar!" Jadu Valentina... I need you my friend!!

RSS 2.0