Sverige

Vi tänkte att på Sveriges nationaldag så måste vi ju faktiskt ha sverigetröjor på oss så igår letade vi efter sånna och hittade det på en sportaffär. Jag borde nog börja jobba där, stog och tog ner dom med en sån där pinne för dom var högst upp och det kom två stycken och frågade  mig för dom trodde att jag jobbade där haha. Hursomhelst så kunde vi ju inte låta bli att ha dom på oss redan igårkväll och vi gjorde succé! Var jättemånga som undrade vilket lag vi höll på och sen träffade vi två killar från The English Army som vi skrattade med hela kvällen, team Sweden!KarzanJag saknar dig enormt mycket gumman, glöm aldrig att du är värd det bästa <3

Elvis is alive!

Ikväll var vi ute med min värdmamma på Elviskväll på en pub i Hove och det var verkligen superroligt! Vem hade kunnat tro att jag skulle hamna på sånt här...
 Resten av kvällen var helt underbar, Valentina och jag fortsatte till Yates och en viss Mr L kom och satte sig vid oss och pratade i evigheter, gissa tre gånger om min flicka var lycklig sen! När dom stängde så tänkte vi först åka hem men det kändes så tråkigt så vi stannade kvar i Brighton och vi träffade en massa roliga människor. "I can  see you...", "Är dom dumma i huvudet eller, tror dom seriöst att någon ska hitta dom här?!" är några kommentarer vi fick men tänker inte gå in på närmare detaljer här. Vi träffade tre roliga killar som åt kyckling, en som hade MÄNGDER med sugrör från Burger King, vilket är konstigt för där får man verkligen bara ett per person, jag lovar, vi vet! Vi är stammisar där och nu har vakten blivit våran polare så vi behöver inte köpa något längre för att få vara där medan vi väntar på bussen. Träffade även två väldigt skumma killar, en tysk och en från Libyen, inte särskilt trevliga men sen var det två jättesöta killar som skulle skicka sms till en tjej, skitsött! När vi väl skulle ta bussen hem så träffade vi på en kille till, den absolut roligaste jag mött och vi skrattade konstant i över en timme. King of Mile Oak!

En stor ros vill jag skicka till dom två killar som hjälpte en stackars tjej hem också! Hon hade kunnat råka riktigt illa ut om hon inte hade haft sån tur som träffade två sånna änglar, mer sånt!

KulturellaKulturella är precis vad vi har varit för i fredags var vi på tur med skolan till Bodiam Castle och sen till en vingård där vi fick en rundvandring och smaka olika viner. Dock var jag tvungen att låta bli eftersom jag går på smärtstillande för min svans igen, lite tråkigt faktiskt. Jag måste medge att när vi stod högst uppe i tornen så blev jag lite sugen på att leva på den tiden när allt detta hände.

 

På förfrågan från Aunti Lottie

Detta inlägg blir tillägnat min kära Tant Lotta!

Pennan brukar vara uppe ganska sent men vissa kvällar kan även en liten penna behöva krypa ner i sitt fodral för en hel natts sömn. Allting går faktiskt väldigt bra här, kan börja med att berätta om familjen.

Jag har en värdmamma, Carol och en värdpappa, Peter (Pete), båda är 60+ och helt underbara människor. Pete kör taxi varje em-kväll-natt så honom ser jag inte så mycket vissa dagar men han är en väldigt rolig människa. Carol är en av dom absolut mysigaste människor jag någonsin mött, hon är en sån som har allt verkligen. Ingen kan tro att hon är en dag göver 60 och hon har en personlighet som få. På övervåningen i huset, eller bungalowen som det egentligen heter, så finns det två små rum med snedtak, i det ena bor jag och i det andra bor en brasiliansk tjej som heter Maria. Hon är 21 och pluggar också här fast på en annan skola som ligger inne  i Brighton. Väldigt trevlig men otroligt lat, har aldrig träffat någon som sover så mycket som den människan! Sen har vi ju förstås Foxy och Bounsa, familjens två hundar som är mycket speciella. Båda två är rescue-hundar som har haft tuffa liv innan dom fick komma hit, båda är runt två år och supersöta! Foxy är dock ganska problematisk så han kommer nog tyvärr måsta flytta om två veckor. Just det, jag får ju inte glömma gamla Oscar! Det är katten i huset och en riktig prins, han är ungefär 14 år och alldeles alldeles underbar, supergo att mysa med i knät.

På önskemål av Lotta så kan jag tala om att dom blev jätteglada för sina presenter! Handduken med dalahästen på tyckte Carol var så fin så hon ville inte använda den utan hänga upp den på väggen istället!

Tänkte skriva om skolan och diverse men det orkar jag inte nu, får bli en ganska tidig kväll idag med så det kommer kanske nästa gång! Ni får hålla tillgodo med lite bilder på mitt rum och på vovvarna.


Sen kväll

Nu har det varit ganska dåligt med uppdateringar här men det betyder inte att det inte händer saker.... snarare tvärtom! Fast vad orkar jag inte skriva nu för jag är alldeles för trött, väntar på att en låt ska överföras klart så att jag kan gå och lägga mig sen... och drömma om Henry såklart! Jag har varit sjuk i en vecka men nu mår jag så gott som bra igen, saken är bara den att även om man är sjuk här så har man inget tålamod att vara stilla och inte göra något för då missar man definitivt någonting som hade kunnat vara jätteroligt! Dessutom så har jag varit duktig och gjort läxan till imorron, det känner jag mig lite stolt över. Nä nu är faktiskt min låt klar så det får bli gonatt!

RSS 2.0