091028

Idag har jag sett soluppgången, kan ni tänka er att jag är uppe så tidigt? Dock är omständigheterna inte så trevliga men fortfarande, jag såg när solen klättrade upp över träden. Senast jag såg en soluppgång var på stranden i Brighton... jag saknar det verkligen.

Hursomhelst, jag har nyss ätit frukost och nu är det dags att ge vovvarna lite mat innan de hungras ihjäl, deras magar är fortfarande inställda på sommartid.


Igår hade jag besöksrekord här på denna lilla blogg, det är så roligt att folk läser!

Uppsala

Nu är jag i Uppsala med en syster och en bror och en tant Lotta, mycket trevligt ska det kunna bli! Om en stund ska vi ut och utforska den här staden och se vad den har att erbjuda. Imorgon blir det shoppingtur med IKEA och säkert något annat kul. Nu ska jag gå och vara lite social och förhoppningsvis få höra något annat än pikar... haha jag får säga som pappa, "Säg vad ni vill, det är som att hälla vatten på en gås, det bara rinner av"! När man är yngst i sällskapet så måste man väl få visa det också ;)

091022

För några timmar sen så vinkade jag av Valentina på stationen och nu är jag hemma igen och usch vad tomt det blev! Har haft några underbara dagar med min fina vän som jag nu saknar väldigt mycket, kom tillbaka genast!!

Jag är verkligen jättetrött så ikväll ska jag nog bara mumsa på vitlöksbaguette och titta på film. Imorgon ska jag packa lite saker för på lördag ska jag, min storasyster Sofia och Tant Lotta åka ner till Uppsala och hälsa på bror. Det ska bli roligt och jag ser fram emot det!

Nu är det verkligen på tiden för mig att skaffa ett jobb också innan jag blir tokig! Skulle någon kunna skälla ut arbetsgivare som inte ens orkar skicka ett "Tack för din ansökan men du blev tyvärr inte utvald den här gången" iallafall? Vad ger det för intryck av arbetsmarknaden? Även om man får ett nej så blir man mer motiverad av det än av att inte få höra någonting alls. Tycker att man borde värna mer om sina sökande för en vacker dag kommer vi inte att ha den här höga arbetslösheten längre och då kan det löna sig att man har varit trevlig eftersom många gärna söker igen till ett bra ställe.

Sist men inte minst... kan ni gissa vad?? Tokio Hotel kommer till Sverige i mars och gör två konserter, en i Stockholm och en i Göteborg, ni anar inte vem som tänker gå va?

Vänskap på ett alldeles särskilt sätt

Valentina kommer hit

Snart, alltså alldeles jättesnart, med andra ord imorgon, så kommer min fina Valentina till Falun!! Jag längtar så häääär mycket! Dessutom måste jag passa på att varna Falun... det är en stockholmare påväg hit som inte går av för hackor hehe.

Duktiga har vi varit idag, mina föräldrar och jag, städat och haft oss, lite pluspoäng till oss där! Dessutom har vi hängt upp hundarnas rosetter på en vägg så det blev så fint, ska ta kort på det sen och lägga ut här :) "Ambition- och duktighetsväggen" som min faster kom på att man kunde kalla det.

Snart snart snart... men först hundpromenad och sallad, höres!


En liten...

...tjej i en alldeles för stor värld.


Det är precis vad jag är. Ibland känns det som om hela världen ligger öppen framför mina fötter med miljontals möjligheter men ibland är den mest stor och skrämmande. Vad ska jag göra och vart ska jag ta vägen? Den person som kan svara på det är guld värd!

Borde jag börja på någon utbildning nu när det är så svårt att få jobb? Isåfall vad och var? Eller ska jag fortsätta söka jobb? I Sverige eller i något annat land? Något helt random kanske. Jag är verkligen helt totalt lost med vad jag ska göra och var jag ska ta vägen.

Vet att det är helt upp till mig och att bara jag kan styra vad som ska hända men det är inte det lättaste, kanske någon kan knuffa mig i rätt riktning?

Tänk inte för länge innan du tar nästa steg, risken

finns att du blir stående på ett ben

resten av livet


091011

Ska alldeles strax åka hem till Mimmi och hjälpa henne och pappa lite och sen ska jag åka hem igen och kanske titta på ett avsnitt av "Morden i Midsomer" innan jag ska stupa i säng. Låter inte det som en bra plan för resten av idag? Måste säga att helgen har varit toppen! Hela familjen inklusive Lotta har varit hemma och idag har vi firat Mimmi med god mat, presenter  och tårta. I fredags kväll var jag och Carro hos Cis och myste med popcorn och film, riktigt het grabb det där hehe. Gårdagens kväll spenderades också hos Cis och denna gången även med Carro och Sandra. Cis hade gjort supergod mat och det var en väldigt trevlig kväll med bl.a. kortspel. Vid 23-snåret kom vi på att vi ville gå ut så på ca 10 minuter var vi redo att dra ner på stan och dansa tills dom stängde! Älska spontanitet! Tack mina fina flickor för en underbar helg! Nu måste jag susa iväg :)

Sovdags?

Sena inlägg verkar vara min melodi, men det är nog för att det är då tiden finns att sätta sig här och skriva. Eller... jag kanske borde ta och städa en hylla till i bokhyllan? Nää det skippar vi! Det får räcka med det ambitiösa jag redan har gjort idag. Imorgon får jag ta nya tag för nu är det bara 4 hyllor och skrivbordet kvar, hehe ni som har sett mitt skrivbord vet att det inte är så bara.

Kan ni gissa vad som går på repeat i stereon? HUMANOID! Tokio Hotel's nya album släpptes i onsdags och själlvklart så kom det hem så fint i min brevlåda. Emma är lycklig!! Det är ett nytt sound men fortfarande genomgående TH och låtarna är grymma! OM ni vill göra mig glad så kan ni hjälpa mig att rösta på TH i Europe Music Awards i kategorin "Best Group", ni vet hur glad jag skulle bli!

Nu ska jag slänga ut dammsugaren och skurhinken och go to bed. Imorgon kommer mina två yngsta storasyskon hem och Mimmi ska firas eftersom hon fyller år på måndag!

OCH sist, men inte minst, så kommer CIS hem över helgen och henne ska jag krama sönder!!

Godnatt ♥


Snälla söta rara ni?

Haha jag har gjort en Gott&Blandat-påse och ni vore jättegulliga om ni ville rösta på min! Den heter Surprice (orginellt, hette massa andra också hehe) Här är länken ifall ni känner för att ge mig en liten röst, Rösta :)



RSS 2.0