Godnatt

Ett litet inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig får det allt bli, det var ju ett tag sen nu igen! Helgen som gick var min syster hemma så jag jobbade och i lördags firade vi pappa fast han egentligen fyller år idag. Skjutsade honom till bussen idag så nu är han ute på "det stora blå" och har det nog väldigt bra! Jag hade inte sagt nej tack till att åka på kryssning... Jag hade en väldigt bra idé om någonting som jag tänkte skriva om häromdagen men med mitt guldfiskminne så hade jag glömt bort det när jag väl satte mig vid datorn, heja mig! Nu känner jag att sängen kallar på mig och inatt ska jag tamejsjutton somna före kl 5! Puss på er fina som läser :)

Lugn och ro


Min vecka här uppe i Älvdalen är väldigt skön, tar det bara lugnt och fyller dagarna med att plocka lingon och pyssla på i stugan. Varje kväll njuter vi av hur fint det är ute och sen myser jag och mamma framför någon bra film. Igår kom hästarna hem för hösten så dom går på ängen precis utanför stugan så dom brukar jag och Kimmo gå och prata med. Igårkväll satt skrutten min och jag nere på bryggan i solnedgången och matade änder. Jag lever i en idyll den här veckan.Återigen i affären...

Som vanligt så åker jag mellan Falun och Älvdalen så att jag blir snurrig så nu sitter jag i affären och äter snickerstårta och ballerina med min mor, morbror och kusin. Herr Kimmo är också här och han är så kär som man kan bli, lillskrutten. Tror att jag blir här uppe till slutet av veckan och sen får jag se, måste vara hemma och ta hand om Jaffa på onsdag så då är jag med garanti tillbaka i Falun igen. 

Förra helgen var helt underbar! Theres kom hem från Uppsala och på fredagkväll ringde hon mig och frågade om vi skulle gå ut så hon och Julian kom hem till mig. Äntligen blev jag av med lite av champagnen som har stått i min bokhylla, vi satt och myste i saloonen innan vi åkte hem till Daniel en sväng och träffade lite trevliga människor. Efter det gick vi ner på stan och träffade Carro och Martina och Emilie på Etage där vi hade superkul och dansade tills dom stängde. Ingen av oss ville gå därifrån och vi önskade att det hade funnits något dansställe som hade öppet längre. Underbar kväll som måste göras om snart igen!


090910

Nu har jag som ni kanske märkt inte skrivit här på ett tag, bara Tokio Hotel saker. Vad händer i mitt lilla liv? Ja, det råder väl mest förvirring som vanligt skulle man kunna säga men häromdagen kom jag på en idé så nu kanske det faktiskt kommer ordna upp sig lite. Just i nuläget så är jag och hundarna hemma själva från igår till idag och lilltösen löper, jippie! Man vet aldrig med den damen när hon drar igång men nu börjar Kimmo bli ganska kär och det är typ 2 veckor kvar... Har jag förresten ens sagt att vi var nere i Gbg på 50-årskalas? Det var vi iallafall, mammas ena kusin fyllde år, eller ja hon fyller snart egentligen, och då var det kalas. Mycket roligt var det, både innan och under alltihopa. Min släkt är rätt underhållande och när vi 12 springer runt om varandra i ett totalt kaos dagarna innan den stora dagen så skulle nog vem som helst kunna brista ut i skratt! Som yra höns är vi, alla upptagna på olika håll, den här gången var det lite segling mitt i och förra kalaset så var det bilbesiktning och sen när hungern tar över så massbeställs det pizza och sen är det full fart igen... med andra ord skitkul!

Den stora frågan är vad jag nu ska hitta på, antingen något här hemma eller återigen gå ut med hundarna, längre än så tar vi oss inte för tillfället, blir som vanligt igen när mamma och pappa kommer hem ikväll. Kanske se på en film som jag har tänkt titta på länge kunde vara passande, "Lorenzos oil", tror att den kan vara bra :)

Igår var jag en aning uttråkad och då kom jag på att jag kunde

göra en Tokio Hotel-kaka som det äkta fan jag är!


Nervös

Jag är så grymt nervös och sitter och pratar med min telefon så att den ska ringa någongång! Jag pratar vänligt med den, bestämt, hotar den, gör allt! Snälla snälla söta rara kan ni inte ringa och säga de orden jag så gärna vill höra?

Ännu en chans att träffa Tokio Hotel

Jajjemän alldeles rätt, nu finns det ännu en chans att vinna en träff med Tokio Hotel! Ta chansen att tävla med Knappen och Hakim på NRJ för att få träffa dessa lysande stjärnor! För mer info om tävlingen så ska ni genast klicka in er på Knappen och Hakims blogg!


Tokio Hotel
Tokio Hotel bildades 2001 men hette då Devilish och de upptäcktes 2003 av den tyska musikproducenten Peter Hoffman. Efter att nästan ha varit klara att släppa en singel, Shrei, så trasslade det till sig med dåvarande skivbolag och Universal skrev istället kontrakt med bandet. Namnet Devilish byttes då ut mot Tokio Hotel som står för det de är, de bor mycket på hotell och alla är stadsmänniskor och Tokio (tysk stavning) representerar en riktig storstad. Efter detta har deras karriär gått med raketfart uppåt och de är idag världsstjärnor och har släppt flera album. I oktober i år släpps deras nästa album Humanoid.


Som sagt, ta denna superchans och glöm inte att gå in här för att tävla! Lycka till!


Tokio Hotel till Sverige!

Gissa om jag fick en chock när jag efter  några dagar utan Internet ser att Tokio Hotel kommer till Sverige nästa vecka!!! Jag trodde inte för en sekund att det kunde vara sant men det var det fast ingen visste när de skulle komma eller vad de skulle göra. Nu vet vi mer och det är så att de kommer hit för intervjuer men det finns en TÄVLING där man har chansen att träffa dem! För att vara med i tävlingen så klickar ni er vidare till Träffa Tokio Hotel och sen får ni klicka runt lite för att hitta alla ställen där man kan tävla. För tillfället finns det med Kenza, Aftonbladet och Spotify. Sen ska man även välja sin favoritlåt samt skriva en motivering till varför just DU ska vinna tävlingen.  Lycka till!

Jag vet att det är mycket Tokio Hotel nu men är man fast så är man! Hur svårt är inte det här? Både att välja en låt och sen att få med alla sin känslor i en text?!

RSS 2.0