Dans, konsert och nudlar

Nu sitter jag här och äter nudlar och lyssnar på musik. I helgen har jag varit hemma i Falun en sväng och firat min bror som fyllt år för ett tag sen, var väldigt trevligt men det blev bara en kortis hemma eftersom jag skulle tillbaka hit och gå på dans idag. Trodde att det var sista tillfället på kursen idag men det visade sig att jag hade fel, vilket var en väldigt positiv överraskning! Trots att jag missat två tillfällen på raken nu så kändes det som tur var inte som att jag kommit efter för mycket. Jag var otroligt laddad innan och det var härligt att få svänga loss ordentligt, blev en rejäl urladdning så nu är jag trött hehe. Ska sätta mig och titta på film nu och sen gå och lägga mig för jag orkar inte göra något mer vettigt ikväll.

Vad jag borde ha skrivit om tidigare är att jag har varit på konsert, och inte på vilken konsert som helst... jag har äntligen fått se TOKIO HOTEL live! Kommer inte kunna skriva något som beskriver hur underbart det var, har väntat på det så länge nu. Glömmer aldrig för två år sen när vi hade biljetter men de var tvungna att ställa in, men nu har det alltså blivit verklighet. Jag förstår knappt att det faktiskt har hänt, det var utan tvekan något av det bästa hittills i mitt liv.

Efter mycket trassel fram och tillbaka med problem att ta sig till Globen (jag körde skåpbil!) så kom vi fram och in, hade världens absolut bästa sittplatser! Perfekt vy över scenen, även lite bakom den så vi såg när de kom och ändå var vi nära, hade inte kunnat bli bättre. Trodde att jag skulle kunna behärska mig men när Tom provade gitarren bakom scenen så började hela arenan koka och mit hjärta att banka fortare och när lamporna släcktes och bandet gick på så var det som om någonting tog över min kropp. Dessutom träffade jag härliga människor där och har fått superkontakt med en go nästan-göteborgare! HELT vansinnigt var det... ett WOW räcker föga men ojojoj vad detta ska upplevas igen!

Några bilder från konserten


RSS 2.0