Sov gott

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite i "New moon" innan jag somnar. Idag har jag sprungit runt Sidsjön, tvättat allt som var smutsigt, gjort matlåda tills imorgon, städat hela rummet grundligt och bäddat rent i sängen så jag är väldigt nöjd med mig själv med tanke på att jag inte kom upp förrän kl 12.
Sov sött alla fina! ♥


God morgon!

Nästan iallafall, har faktiskt varit vaken i över 1,5 timme nu. Hur sjutton kan man sova så mycket?? Måste ha varit helt slut men nu borde de senaste veckornas hekt vara igentagen i sömn så hoppas på bättring imorgon. Hittills idag så har jag hunnit äta frukost och titta på "Uppdrag granskning" så nu är det dags att klä på sig och gå ut en sväng. Det ser ut att vara ganska fint väder ändå och när jag stoppade ut näsan genom dörren så kändes det varmt. Tror att jag ska gå samma väg som jag gjorde med Svante förra veckan, var massa mysiga stigar genom parker med små bäckar och broar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll faktiskt, titta på Merlin ska jag göra men sen får jag se vad det blir.

Har fastnat totalt för en låt, brukar inte gilla den typen av musik alls men här är jag helt fast!
http://www.youtube.com/watch?v=Jx5xnW_Z9C0Ledig idag

Efter några veckor som har varit väldigt intensiva så är det väldigt skönt att få en ledig dag när jag kan göra precis bara det jag vill och känner för. Det är någon timme sen jag gick upp men har inte ätit frukost förrän nu så här sitter jag med mackor och varm o'boy.


När frukosten har sjunkit ner ska jag bege mig ut en sväng, tror det  blir att springa runt sidsjön i nyskorna och sen handla lite påvägen hem. Efter det, tro det eller ej, så känner jag faktiskt för att städa! Iallafall just nu för det är så stökigt här och det vore skönt att få det rent och snyggt. Får väl se hur det är med den motivationen när jag kommer hem igen!

RSS 2.0