Turné del 1, Berlin

Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute på turné i 1,5 vecka så jag tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig. I onsdags förrförra veckan satte jag mig på ett tåg ner till Malmö och efter en lite strulig början så tuffade vi iväg men var sena så jag fick åka lite annorlunda än hur det var tänkt. Det gjorde mig dock inte så mycket eftersom jag inte hade någon tid att passa den dagen och jag måste säga att SJ förvånade mig på ett positivt sätt. Jag har åkt mycket tåg senaste året och ofta varit sen och blivit rätt irriterad precis som de flesta andra men den här gången gick det riktigt bra. Personalen var otroligt trevlig och gjorde allt för vår trivsel och för att vi skulle komma fram så fort som möjligt på bästa sätt, de informerade i god tid vad som gällde och bjöd på mat och bad om ursäkt och ja, allting gick som på räls! Två timmar försenad anlände jag till Malmö och mötte Karro på stationen, lycka att träffa henne igen!Tidigt på torsdagen tåg vi tåget till Köpenhamn och därifrån flög vi till Berlin så vi landade redan vid halv 10 och hade en härlig dag framför oss. Ska inte ens försöka ge mig in på att berätta allt vi gjorde där men jag lovar, det är en amazing stad!! Kortfattat så har vi traskat runt och tittat på lite sevärdheter (Brandenburger Tor, Berlinmuren, Madame Tussauds mm), spanat in stan och shoppat lite (dock hade vi bara handbagage så det blev inte mycket alls), träffat underbara människor och upplevt nattlivet.Madame Tussauds

 

Vi bodde på ett väldigt fint hostel i ett rum med åtta bäddar och hade supertrevliga rumskompisar, två av dem från Australien som var helt underbara. Sista kvällen gick vi ut med dem, en kompis (också australienare) till en av dem och en kille från Nya Zeeland, riktigt kul! Älskar deras accent, den är så himla underbar, for sure, amaaaazin, hilaaarious, shaaaark!!

Så härligt gäng!

 

Jag säger bara en sak till, har ni inte varit i Tyskland så åk dit! Är ett otroligt vackert och trevligt land som är väl värt ett besök och försök hinna med både Berlin och mindre ställen, ni kommer inte bli besvikna!


RSS 2.0