Glad midsommar!

Igår var det midsommarafton och idag är det midsommardag så än passar det väl sig att säga glad midsommar tycker jag. Hur hade ni det? Jag hade det bra, var uppe i stugan och hade en lugn och skön dag. Måste påpeka att jag var uppe redan klockan 8 och laddade och 9 satt jag bänkad framför tv:n för att se Jedward live! Med andra ord en väldigt bra start på dagen!

Tro det eller ej men vi åt lunch ute och det regnade inte!! Först när vi började duka av så kom det några stänk för att en stund senare ösa ner men då var vi i tryggt förvar under tak med våran jordgubbstårta. Den hade jag tänkt ta kort på för den var så fin men det glömde jag och den försvann väldigt snabbt...

Det jag önskar mig nu är S-O-L! Snälla kan inte någon locka fram den eller mota molnen lite? Det är helt otroligt vad längesen det var som den hälsade på. Då och då kikar den visserligen fram men det är inte många minuter åt gången. Glädjande nog så säger yr att det ska bli soligt mitt på dagen imorgon och jag hoppas verkligen att det stämmer! Ingenting kan stoppa mig från att kasta mig på en solstol då och där kommer jag vara bänkad tills solen försvinner. Desperat? Jajjemän!
Såhär ska det se ut!


Jedward i Sverige!

Mina älsklingar är i Sverige and I'm so exited! De är i Malmö och jag hade så gärna velat vara där men det är jag inte... Tar igen det nästa gång!

She's got her lipstick on here I come da da dum!

Denna design alltså...

Fy fasiken vad krångligt det är med koder och doningar! Allting hoppar till höger och vänster och upp och ner och ju mer jag försöker desto mindre förstår jag! Har en känsla av att jag kommer behöva konsultera en viss tant med oerhörda skills, you know who you are! Det är minst sagt ett under att jag blev godkänd i webbdesign... fast nog var det med nöd och näppe jag snubblade över målsnöret i den kursen det måste jag medge.

Över till trevligare saker! Häromdagen var vi ute på en biltur i skogarna för att spana efter älgar, björnar, vargar och andra djur. Det är någonting som vi har gjort så länge jag kan minnas, åkt på spontana älgturer när vi är uppe i stugan. Det brukar vara väldigt varierad utdelning men den här gången såg vi två älgar som var så söta så! Dessutom var det otroligt vackert med solnedgången, tyvärr är det som vanligt att bilderna inte gör verkligheten rättvisa men tyckte ändå att de blev ganska fina.

Kan ni se älgen? :)


I gryning och skymning är älgen på språng, i skogen är

alltid nånting på gång!

 


Min tro

Den här tycker jag verkar både krånglig och tråkig att skriva om! Min tro… hmm… vad tror jag egentligen?! Okej, jag är med i Svenska Kyrkan och är både döpt och konfirmerad men jag vet väl inte om jag skulle klassa mig själv som troende. Något tror jag ju på, någon mening finns det med allt och det är så mycket man fascineras över så ofta och då kan jag börja fundera på vem det är som har gjort allt. Någon övre makt tror jag på och i vissa svåra stunder tror jag stenhårt på att det finns en gud, det kännas lite betryggande. Men annars då? Ja, jag tror väl mer på kärlek, på hopp, på det man själv känner för... Det här var bara väldigt förvirrande för både er och mig så jag tror att jag ska ge upp att ens försöka hitta på något som låter bra.

 

Så här är det! Jag tror på det jag själv tror på och det behöver inte vara samma från stund till stund utan det som är just nu. Jag tror på nuet och på mig själv!

 

Om inte jag tror på mig själv, vem ska då göra det?

Peace out!


Varje dag tänker jag...

Tänka sig att jag tänker varje dag, eeh? Nä, det jag tänkte säga var att varje dag tänker jag att jag ska skriva en rad eller två här men det kommer hela tiden någonting emellan men nu fick jag äntligen tummen ur! Är precis påväg att gå och lägga mig men ska lägga ut nästa del av min lista först. Dock tror jag att jag svänger om lite i den och byter plats på de följande två delarna och det av den enkla anledningen att jag måste leta reda på bilder till den första.
Hope you don't mind, I don't!

Har badat alla tre hundarna idag, det var blött! Vi är så bäst!

Kanske kommer tillbaka idag...

Hallå... *eko*

Här var det tomt! Just nu har jag inte tid men det kan hända att det dyker upp något inlägg här lite senare för nu mår jag bättre!

Kramar till er alla!!

Senare blir ännu senare...

Det har inte blivit något skrivet på ett tag som ni har märkt men det kommer inom snar framtid. Jag mår inte så bra för tillfället och orkar verkligen inte. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på film och sen sova och hålla tummarna för att jag har mindre ont imorgon!

Kram på er! ♥

RSS 2.0