Smått hypad!

Smått hypad och stressad men glad ändå! Jag har hur mycket som helst att göra, därav världens tidsbrist och ändå är jag rastlös, hur funkar det liksom? Haha så skriver jag här! Men det känns som en bra sak att göra för det var så länge sen. Hinner inte riktigt med det för jag har så sjuuuukt mycket att göra! Nu har det dock lugnat ner sig lite eftersom vi fick mattetentan överstökad igår. Den kändes bra! Heja heja nu schööör vi! Okej det där kräver sin egen förklaring men kortfattat så har jag blivit facerapad x antal gånger av min kära vän Palmy... suck på henne men fy fan vad roligt det var! Man kan lätt få träningsvärk av att skratta!

Kan ni tänka er att en tentahelg kan vara riktigt rolig och mysig?! Det hade jag inte väntat mig. Har pluggat matte med Palmy som ett ... hela förra veckan och i fredags bosatte hon sig här och sen körde vi! Vi har verkligen pluggat, pluggat, sovit, pluggat, ätit nästan enbart TT på dygnets alla timmar (TentaTacos!), pluggat och pluggat lite till! Men så kändes tentan bra också som sagt, den har vi nog spikat!

Hahaha jag var tvungen att döda lite tid med att klippa ihop några godbitar!

Använd miniräknaren till viktiga saker! "Ska vi gå hem och äta tacos? Nu har vi deriverat klart, satans hungrig? Svar ja"


Kära Palmy, inte klok på en fläck men ack så bra
ett gammalt träd kan vara ändå!

Idag började dagen med fyra timmars kemilabb men den blev lite längre än planerat för det strulade i början. Den fina blå lösningen vi skulle leka med tog slut men läraren hittade en ny som tur var. Vi är säkra på att det var fel på den! Blev inte riktigt rätt men det löste (haha lösning-löste!) sig ändå, måste vara för att vi är så kungliga på att labba! Det drog ut på tiden en timme däremot och sen gjorde vi stan en sväng och nu har jag kommit hem och äntligen ätit lunch! Har just bytt lampor men det var en sort jag inte hade hemma så måste kila iväg och köpa den! Sen ska jag städa korridoren, mitt rum, laga mat till matlådor, teckna hemförsäkring, bjuda korren på fika, packa inför hemfärd på torsdag för det hinner jag inte imorgon och sen plugga! Helst hade jag velat hinna träna en sväng också... hmm! Kanske ska uppfinna ett sätt så att dygnet får några timmar till, det känns som en bra idé!

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Tove

Åh, du är min hjältinna om du lyckas få fler timmar på dygnet! Behöver massa tiiiiiiiid! Man kanske kan hitta på blocket?

2011-11-23 @ 15:55:27
URL: http://tosselina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0