Lite vatten har ingen dött av...

Jag kan just ha gjort det klantigaste på länge... Gick in på mitt rum samtidigt som jag drack vatten i en såndär typ träningsflaska som man måste trycka på för att det ska komma ut något. Jag fortsatte trycka efter att jag hade tagit ut den ur munnen och fick vattenstrålen först RAKT UPP I NÄSAN OCH SEN I ÖGAT! Det är fart i flaskan så det var en stark stråle också såklart. Det var vatten överallt! Hahaha gud vad jag skrattade åt min egen olycka! Näsan blev i alla fall ren.

Nu ska jag sussa, natti natti!

August Rush

August Rush är en film från 2007 men såvitt jag vet gick den aldrig upp på svenska biografer. Det är en fantastisk film som är otroligt vacker, på så många sätt. Freddie Highmore spelar huvudrollen som August och som vanligt gör han en helt enastående insats. Det jag verkligen fascineras av är att han verkligen är sin karaktär, inte spelar den, utan är. Det är få skådespelare som har den förmågan att totalt fånga sin publik och det är beundransvärt att en så ung person lyckas.



Jag rekommenderar verkligen att ni ser denna film åtminstone en gång. Själv har jag tittat på slutscenen 4-5 gånger bara idag och inte en enda gång kunde jag hålla tårarna tillbaka.

The music is all around us. All you have to do, is listen.


En vacker värld

Låter videon tala för sig själv.


RSS 2.0