Mina syskon

Syskon har jag ett helt gäng av, närmare bestämt fem stycken. Om man ska vara petig så är det två helsyskon och tre halvsyskon. Ni som läser här vet nog redan att jag är den yngsta i skaran. Tyvärr ska jag vara lite tråkig nu och inte skriva så mycket om dem och det är av den enkla anledningen att jag inte vill skylta totalt med mitt liv på nätet, inte mer än jag redan gör. Dessutom av respekt för mina syskon. Men såhär är det i alla fall, om vi kör uppifrån och ner.

 

Johanna, Mattias och Sofia är mina halvsyskon, på pappas sida, och de äldsta av oss. Vi är lite utspridda och ses inte så ofta men när vi väl gör det så är det väldigt roligt. Den jag får dras med mest (okej, hon får dras med mig!) är Sofia som bor nära!

 

Mimmi och Emanuel (alias Suddet, Suddi, Brother Rubber) är mina helsyskon och de är rätt skapliga måste jag medge, till och med riktigt bra!

 

Det finns få människor som jag kan bli så arg på, ha så roligt med och som jag litar så totalt på. Som jag kan vara bara mig själv med. 

 

Nej men vad säger man? Jag älskar mina syskon helt enkelt och skulle aldrig vilja vara utan dem!


Dags för nästa del av listan

Nu ni, nu är det dags igen! Den trettonde februari 2011 började jag med min månadslista men det där med att skriva om en sak i veckan... det gick sådär alltså. Men bättre emellanåt än aldrig! Det blir inte riktigt i rätt ordning för den här gången skulle det ha varit "Det här hade jag på mig i dag" och det vill ni inte se, det kan jag lova. Låt mig säga såhär, jag har inte varit utanför dörren idag, bara på baksidan där endast ekorrarna kan se mig. Vi rör om i grytan och sparkar iväg ett litet inlägg om "Mina syskon" istället!

I'm alive n kickin!

Det var ett bra tag sen det hände någonting här, så längesen att hela blogg.se har gjorts om. Jag hittar ju för sjutton ingenting! Det verkar vara en hel del bra uppdateringar dock så när jag får koll på dem kommer ni att häpna! Eller nej, kanske inte.
 
Imorgon är det onsdag och jag har spontantbokat tid för klipp och färg på Salong huvudgatan i Älvdalen! Om den fortfarande heter så... Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Sen jag skrev sist har det hänt en hel del saker, inte minst med mitt hår. Eftersom jag för det mesta vill vara blond/ljushårig under våren och sommaren så gjorde jag slag i saken i våras och då rykte även längden på det. Här har det hunnit växa ut lite grann, cirka en månad. Så jag ser väl ganska likadan ut nu, lite längre bara.
 

Det är ju bara det att nu när det är höst, ja, då vill jag bli mörkhårig igen! Har tröttnat på kort hår så nu vill jag att det ska växa ut fort också. Då återstår frågan vad jag ska göra med det imorgon?! Jag har haft ganska många idéer som jag har bollat fram och tillbaka men nu har jag absolut ingen aning längre. Det kan bli nästan precis hur som helst. Det kommer helt enkelt visa sig och jag vet att frisören jag går till är duktig och att jag alltid har gått nöjd därifrån tidigare så jag får sätta min tillit till henne!

RSS 2.0