De vann!

Min lycka när Tokio Hotel vann Best Group är svår att beskriva men underbart var det! Allt röstande har lönat sig!
Vi hade en mysig kväll här hemma, gjorde eld i brasan och grillade korv medan vi tittade på EMA. Jag hade dock lite problem när jag skulle koppla datorn till TV:n men tillslut så gick det men ett lite humoristiskt problem uppstod efter en stund. Sändningen stannade och försökte ansluta men av någon anledning så gick det inte, efter en stund kom det igång igen men sen hände samma sak igen. Det var då jag upptäckte orsaken, Jaffa satt mitt i vägen så nätet nådde inte fram! Var riktigt komiskt för Jaffa satt precis framför mammas stol där hon satt och åt korv... och att flytta på lillvovvan då, det är som att försöka flytta ett berg! Mamma fick därför flytta på sig men tror ni inte att Jaffa lyckas gå precis där just när TH håller sitt tacktal. Missade slutet på det men som tur är så finns det ju att se i efterhand igen. Hundarna tyckte nog inte att jag var riktigt klok när det var dags för den kategori jag väntat på och när de sa vilka som vann så höll jag på att flyga i taket, hehe.

Igår kväll tittade vi på gamla filmer från när vi var små, det är verkligen alltid lika roligt att se sånt. Vilken grym unge jag var! Störtcool sak som hördes överallt, kan inte riktigt fatta att det var jag. Nog för att jag inte kan hålla mun så värst vidare bra nu heller men ändå.

Om en vecka åker jag upp till Sundsvall på praktik för en vecka, längtar! Måste försöka ta mig upp till Älvdalen också för att hämta mitt halsband som är klart, är så otroligt nyfiken på hur det blev. Hade tänkte åka tidigare men med mammas olycka så blev det inte så men antingen nästa vecka eller när jag kommit hem från Sundsvalll, då måste jag dit.

Nu ska jag gå och lyssna på... kan ni gissa vad... Tokio Hotel!

MTV Europe Music Awards 2009

Ikväll smäller det!

Efter lång väntan så har dagen äntligen kommit då det är dags för EMA, världens största musikgala, och i år går den av stapeln i Berlin. Förväntaningarna är från min sida väldigt höga och de senaste månaderna har jag röstat som besatt för att få  fram Tokio Hotel som vinnare i kategorin "Best Group". Håller tummarna för att de tar hem det ikväll! De ska även uppträda med sin nya singel "World behind my wall" som är en väldigt bra låt och jag tror att även framträdandet kommer kommer bli grymt. Det blir dock svårt för dem att leva upp till sitt EMA-framträdande med låten Monsoon från 2007 som var otroligt bra, något av det bästa de har gjort någonsin.

20:00 börjar Röda mattan och 21:00 själva galan så det är bara att bänka sig framför Tv:n och slå på MTV, eller som i mitt fall koppla datorn till Tv:n och njuta!


Ändernas promenad

Nu var det en veckan sen jag skrev här sist och jag har helt enkelt haft vare sig tid eller ork att göra det, bor man i ett hus med mer eller mindre ständigt kaos så kan det lätt bli så. På gott och ont måste jag säga, vad vore livet utan lite kaos?

Var nere på stan idag och när jag svängde in på parkeringen så var jag tvungen att stanna, anledningen; promenerande änder! De spatserade så lugnt och fint så det var bara att vänta tills de hade gått klart. När jag parkerat bilen och klivit ur så kom hela flocken gående mot mig och stannade inte förrän de var precis framför mina fötter och de var totalt orädda. Det såg ganska roligt ut för det var verkligen många änder, de på kortet är bara en bråkdel av dem.

 

Ursöta! Ska ta med lite bröd och åka dit någon dag så att de inte behöver gå hungriga nu i höst-vintertider.


RSS 2.0