Jag är kär. I en prins.


 

Som inte ens finns...


25 september 2010

Har inte glömt den lilla bloggen, måste bara ha tid att skriva! Förhoppningsvis finns den tiden imorgon för nu ska jag äta och titta på film istället för att sitta här.
Bye bye!

Ny i kartong

Yes! Här har jag egentligen inte tid att sitta men det gör jag ändå, känner pressen att det ska hända något här igen, kul! Ja som vanligt har jag nog massor att skriva om men just nu verkar fantasin ha somnat... lägger in en bild, får se om den kommer igång!

Kimmo i kartong! Hmm... undrar varför alla hundstackare som umgås med mig på ett eller annat sätt hamnar i en kartong?? Vi säger att det kallas miljöträning! Är inte bara dom som hamnar där... dock är dom aningens smidigare på att ta sig ur den sen haha.

För tillfället bor jag hemma i Falun igen hos mammsen och pappsen och gissa vad vi gör... möblerar om, massor. Jag byter rum och har äntligen fått in alla saker (satan vad med  grejer man samlar på sig, var kommer allt ifrån??) till nya rummet. Är egentligen nygammalt men det känns väldigt bra med lite nytt även här på hemmaplan :)

 

Just det! Jag har röstat också, för första gången i mitt liv får jag rösta och usch vad svårt det är att välja. Vill plocka godbitarna ur varje parti och sätta ihop till ett eget, någon som skulle rösta på mig? ;) Har försökt att förstå hur de olika partierna tänker i olika frågor för jag är inte speciellt insatt i politiken men tror att jag har hittat ett parti som verkar ha lite samma tänk som mig så det känns faktiskt bra.

 

Kan nog inte sitta kvar här längre nu tyvärr, kom ju igång med lite idéer om saker att skriva om men om jag ska ha någonstans att sova ikväll får jag sätta fart! Håll tummarna för att jag tar mig i kragen den här gången och skriver snart igen, ni vet ju att jag är så bra på det ;) men det ska då inte behöva gå tre månader!


RSS 2.0