2013 - året som gått

2013 passerade i en rasande fart! Mycket har hunnit hända och jag har plötsligt blivit en tredjedel sjuksköterska. På Facebook föreslogs att jag skulle visa en tillbakablick från 2013, tror att jag stannar vid att låta det vara ett förslag. Det räcker med att se bilderna nedan, vi behöver nog inte se mer.
 
 
 
 
 
 
 
 

Läkemedelstentan närmar sig

Snart mina vänner, snart är jag mer eller mindre expert på läkemedel! Efter den slappa kursen som jag skrev om förut så fick jag igen, med råge. Sen den kursen slutade har jag tentapluggat mer eller mindre konstant utom under juluppehållet. Den andra januari var det dags att infinna sig i föreläsningssalen igen, på Psykiatrins hus... Känns peppigt! Hade två tentor före jul och klarade båda! Den ena spikade jag och det är jag fan nöjd med! På fredag är det tentadags igen så nu gör jag sista rycket med att nöta, nöta, nöta. Det är verkligen en sån tenta där den enda metod som fungerar är att nöta in allt. Det är så jävla många läkemedelsnamn, verkningsmekanismer och biverkningar som simmar runt i hjärnan nu! Väck mig mitt i natten och fråga mig allt om Metoprolol så lovar jag att svara!
 
Ge mig lite jul tillbaka?
 

Tema

Hade tänkt vara ambitiös och försöka göra temat på bloggen lite höstigare förut men nu har det gått aningen för lång tid. Just nu är det (äntligen!) snö och kallt ute men det står inte på förrän det är vår igen och då passar det ju perfekt med det blommiga! Summan av kardemumman: det blommiga får bestå! 
 
Inte en blomma men dock ett hjortron! (Ett av de fem vi hittade i somras)
 

RSS 2.0