Slagsmål

I fredags skulle Valentina och jag till vårat favoritställe Yates som vanligt så vid 22-tiden tog vi bussen hemifrån. Maria, en brasiliansk student som bor i samma familj som mig, skulle ut med sin vänner men det var någt fel på hennes buss så hon hamnade med oss istället. Väl framme i Brighton så tackar vi busschauffören och kliver av. När vi har gått några meter så tycker jag att det är en tjej som säger någonting till mig så jag vänder mig om och ser lite lagom frågande ut, tänkte att hon kanske ville veta vägen till något ställe eller så. Men nej, bara jag vänt mig om så smäller det, hon drämmde till mig i ansiktet! Gissa om jag blev paff! Valentina får tag i mig, skriker "What the fuck are you doing?!" och vi börjar gå därifrån, vi hinner kanske 2 meter och sen dras jag bakåt i håret av samma tjej. Har ingen aning om hur jag kom loss men Valentina drar mig därifrån och en kille som känner tjejen får henne att springa därifrån för han skrek att han såg poliser. Vi bara gick därifrån och Maria skulle ta ut pengar och först då börjar vi funderar på vad fan som hände! Tydligen så hade tjejen fått för sig att jag kallat hennes kompis för "Nasty girl", saken är bara den att jag inte ens sett dom och hade jag velat snacka skit om dom så hade jag gjort det på svenska, helt dum är jag inte. Smått chockade så traskade vi vidare till Yates men hela kvällen blev ganska lam. Efter någon timme så fixade jag  till mitt hår men vad händer? Jo det bara lossnar i tussar, tjejen gjorde mig tunnhårig i förtid! Lite komiskt var det ändå för min första tanke när hon drog mig i håret var "Åh nej, nu förstör hon min frisyr!!" Önskar bara att jag hade varit minsta lilla förberedd så att jag hade hunnit få upp en arm eller nåt, engelska brudar är skumma, man vågar knappt titta på dom nu. Så nu har vi varit med i engelskt slagsmål men en gång får räcka tycker jag!


Kortfattad

Urusel på att blogga, det är vad jag är! Jag har helt enkelt inte tid och när jag väl har det så är jag för trött och däckar i min säng istället. En vacker dag så ska jag bli duktig och skriva lite mer här men just nu får det räcka med att jag säger att idag var en av mina absolut bästa dagar! Dagen började egentligen sådär, försov mig (som vanligt) och skolan var rätt seg. När vi slutade så gick jag och min älskade vän Valentina till en park och slöade tills den briljanta idén kom upp att, "Jo, nu åker vi till Brighton, här kan vi fan inte sitta!" Sagt och gjort, kan nog inte riktigt beskriva vilken underbar dag vi fick till slut! Tittade i affärer och hittade skitsnygga jackor som dessutom var billiga som skrutt, 5 pund!! Hittade ett jättemysigt ställe att äta på, det var väldigt gott, vi minst sagt rullade därifrån. Vi var ute på Brighton Pier för första gången och ojojoj säger jag bara, vi var i paradiset! Toppen på detta var ju också att det kom två engelska killar som sa att vi var "very beautiful" och ville ha oss med så nu har dom våra nummer, inga hunkar kanske men... dom kan ju vara trevliga ändå. Hursomhelst så har vi gått runt med två fåniga leenden och bara bubblat av lycka över att livet är så härligt, kan det bli bättre?
 

Bytt blogg

Fick för mig att jag ville ha en blogg här istället för den andra så nu har jag bytt. Dessutom kom min kära mamma på namnet Merlina som jag blev totalförälskad i!

RSS 2.0