Skriver senare

Mitt Internet har inte fungerat i helgen men nu är det äntligen tillbaka! Skriver senare ikväll för nu måste jag på något sätt få ihop en tenta!

BIG HUGS!

Aj aj aj

Jösses vad ont jag har! Den där lyftkranen kom aldrig men som tur var så lyckades jag ta mig upp ur sängen ändå. Såhär i efterhand känner jag att jag nog tog ut mig lite väl mycket i tisdags... fine med träningsvärk lite här och där, det bekommer mig inte. Det är bara det att det satt sig så att det trycker över bröstkorgen och det gör riktigt ont i det partiet och till och från knasar andningen, lite tungandat och väsande/visslande. Why?? Någon här som är träningsmänniska och har något gott råd på hur jag får bort det? Antar att det är träningsvärk och minns jag rätt så har jag fått liknande någon gång förut. Går det att stretcha? Resten av kroppen är helt okej, promenaden igår gjorde susen och även om jag är stel idag så är det inte alls lika ömt som igår. Över bröstet är det dock värre idag än igår och det är grymt irriterande! Nog för att jag är väldigt otränad men vad fasiken?!

Ja, ni märker ju hur glad jag är idag hehe. Nejdå, skämt åsido så är det en bra dag idag, ännu en dag i paradiset för att citera Sally Santesson! Måste lägga in vad det är hon säger, det är så bra!

"Ännu en dag i paradiset. Man vaknar med blodsockret nere vid fotknölarna och vill aldrig lämna sängen. Men hur skulle det se ut om jag, Sally Santesson, uteblev från vardagslunken? Lite gråare, lite futtigare. Hur skulle världen se ut om alla människor lyckades hela tiden? Utan sådana som mig skulle världen inte gå framåt. Jag bjuder på det här så den grå massan slipper göra mina hjältemodiga misstag. Det gäller att fortsätta kampen mot bakåtsträvarna. Och som vi alla vet... Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke."

Sally får stå för bilden idag!




Checkpointdags!

Efter gårdagens träningstimmar så känns kroppen som en ömmande blyklump... my muscles are so sore! Ska ta mig en promenix och se om de kan mjukas upp lite grann. Vågar inte ens tänka på hur det kommer kännas imorgon med tanke på att det för mig alltid är som värst två dagar efter.. kanske måste beställa en lyftkran som kan hjälpa mig upp ur sängen imorgon?!

Hittade den här gamla bilden på min kära morbror och mig!

Tror att den är från 2009. Snart sommar och dansbanor!


Oh my!

Nu blev det rörigt här! Som sagt, det kommer nog hoppa runt och se väldigt märkligt ut här ett tag.

Haha heja mig!!

Jag är så grym!

Väldigt länge, eller ja, ändå sen jag skapade den här bloggen så har jag ju såklart velat att den ska vara lite personligare men jag är fruktansvärt dålig på att fixa sånt. Det var med nöd och näppe som jag blev godkänd på webdesignkursen på gymnasiet och dt säger väl det mesta. Sen har det inte blivit av att ta tag i det men nu för varje gång jag skriver så känner jag mer och mer att jag vill ha en förändring här på bloggen. Det är ju kul att skriva här! Därför sitter jag nu och pysslar och knåpar, dricker O'boy och svär för mig själv. Sakta men säkert går det framåt men jag kan lova att det hinner bli många nervösa sammanbrott innan jag är klar och det kommer att ta sin lilla tid. Bli inte förvånade om ni kommer in här och allting är upp-och-ner, bak-och-fram och in-och-ut, det kommer lösa sig!

Håll tummarna!

Ch-ch-Checkpoints!

Time to go and find some checkpoints people! Kika in här och se om det finns där just du bor, det är riktigt kul! hittut.nu

Over and out!

Ny dag och fri som en fågel!

Har varit i skolan och haft det sista tal-seminariet med bl.a. en presentation och den gick finfint! Lite konstigt är det allt att vi faktiskt inte har något mer kvar i skolan nu, bara en tenta på måndag. När jag kom till skolan idag så vem fick jag syn på genom fönstret om inte Cissi, sammanträffande i ordets rätta bemärkelse. Måste hinna träffa den sötnosen innan hon ger sig ut på äventyr i sommar.

Känns som att ingenting kan stoppa mig idag, energin flödar!! Tror att jag måste hoppa lite! När jag var liten var jag alltid tvungen att "hoppa lite först" innan jag kunde göra saker och så känns det idag. Så jäkla härligt!


Hopp hopp hopp!

Have to study!

Hade tänkt skriva lite här ikväll men har insett att jag inte kommer hinna det för jag har en del plugg som måste vara klart tills imorgon, en presentation och två diskussionsämnen att läsa på till.

Sammanfattat så var det som fick mina nerver att dansa runt imorse att Jedward var i Sverige idag! Det sägs att de bara var här i några timmar då de landade inatt och åkte igen imorse men det visste jag ju inte då. Tänkte att jag skulle skippa seminariet och åka till Stockholm istället som den tok jag är men innan jag hann göra det så visade det sig att de redan hade åkt. Hur sant allting är vet jag inte men det är roligt ändå!

Nu måste jag återgå till engelskan så vi hörs imorgon! Avslutar med en bild på mina nyfunna idoler ;)


Kärt barn har många namn

Inom familjen kallas jag ju mestadels för Penna och vad är bättre än att hitta sig själv på en skylt i Grekland??


Grattis Mamma och Jaffa!

Idag fyller både mamma och Jaffa år, samma dag men inte samma födelseår hörrni ;) Grattis på födelsedagen till er båda två! Eftersom jag inte är hemma hos dem så skickar jag alla mina tankar till dem härifrån och firar dem med en morotskaka. Det gäller ju att passa på när man får och mitt sällskap är min söta servett!


24 maj 2011

Hej på er!
Den här dagen har hunnit bjuda på lite nervkaruseller men det får jag berätta mer om i eftermiddag för nu måste jag snart till skolan. Det är dags för det absolut sista litteraturseminariet, happy girl! Först måste min fiskgratäng bli klar, den har varit inne i snart en timme men fisken tycks aldrig bli klar.

Hörs sen!

Back on track!

Så var det måndag igen och veckan började ultimat, med en försovning. Har ett svagt minne av att jag var ganska pigg vid kvart över sju-snåret men sen blev det inte som jag hade tänkt mig. Drömmer en massa och vaknar och tittar på klockan: 08:54. Inte bra! Föreläsning klockan 9! Eller ja, med den akademiska kvarten så börjar vi ju alltid kvart över men det var ändå inte bra. Överväger några sekunder att skippa men kommer på att det är min sista föreläsning och den vill jag faktiskt gå på, dessutom med den bästa läraren vi har haft under den här terminen. Sen gick det undan och en dryg halvtimme senare satt jag i föreläsningssalen. Även om jag inte fick ut så mycket av den så var det ändå bra att gå, det kändes liksom bra!

Efteråt träffade jag Jenny som fick tillbaka boken som jag lånat av henne och så hamnade vi på en bänk och diskuterade släktskap och diverse viktiga saker som är bra att diskutera en måndagsförmiddag!

Nu är jag hemma igen och har äntligen fått äta frukost/lunch, det hanns inte riktigt med imorse! Drar mig lite för att börja med litteraturuppsatsen, men snart måste jag dock göra det för den reviderade versionen ska vara inlämnade imorgon. Tidigare idag fick jag tillbaka den tredje litteraturuppgiften och den hade faktiskt gått bra, det har inte de andra två gjort så det var glada nyheter. Kanske kanske kan det finnas lite hopp inför litteraturtentan ändå..?

 

Big Hugs!


Hos Valentina!

Det blev ändrade planer för helgen så nu befinner jag mig hemma hos den finaste!
Hörs sen, nu ska jag fortsätta skratta!

Jedward!

Ojojoj vad säger man?! Några av er har säkert sett dem i Eurovision i år, ett tvillingpar i röda kläder som skuttade runt och sjöng låten "Lipstick". Ringer det några klockor? Det var vad jag gjorde och nu är jag helt såld på dem. Var länge sen något fick mig att skratta så mycket som nu när jag tittar på youtube-videor med dem. Hilarious är bara förnamnet! Som två duracellkaniner far de fram och man kan inte annat än få en väldig massa energi bara av att titta och lyssna. Med deras musik i öronen när man är ute och springer så går det helt enkelt bättre för man blir så sjukt taggad.

För en vecka sen skulle jag nog inte ha klättrat över staket, slagit kullerbyttor eller studsat fram som en boll samtidigt som jag sjunger högt och fint bara för att jag känner för det. Eller istället för att gå fint på trottoaren som vanligt så bara måste jag hoppa upp på muren bredvid och gå där istället!

Skulle tro att man antingen faller för deras charm och älskar dem eller också så tycker man bara att de är dryga och hatar dem, finns nog inget riktigt mellanting. Jag tillhör den tidigare kategorin!

Vågar ni så kan ni trycka på bilderna nedan för att se videor med dem!

I'm John, I'm Edward and together we are; Jedward!




Uppe med tuppen!

Okej det var en överdrift.. men före klockan 10 i alla fall! Vad har den här dagen att bjuda på? Massa tråkiga saker som att tvätta och städa och plugga men sen då? Förhoppningsvis något roligare!

Nu ska jag äta frukost.

Too late, again!

Varför är jag vaken?! Hade tänkt skriva ett längre inlägg men nu måste jag hoppa i säng istället. Tog en bild idag som jag tänkte lägga upp här men  med sådana svarta ringar som jag har under ögonen nu så finns det inte en chans att ni får se den. Ska nog råda bot på dem med lite sömn nu.

Sov gott!

Hey ho let's go!

Här ska ut och springas! Har ju fasen en kortvasa som väntar också, då går det inte an att vara otränad. Vill att konditionen ska finnas hyfsat på plats innan snön kommer för då lär det behövas en hel del teknikträning. Är så taggad på det!!

Nu ska listan "TAGGANDE!" in i öronen och skorna snöras på!


Let's go make it!

Ska dra ner på stan

Fan också! Varför kan jag inte sova på nätterna? Halv 4 liksom... that is sooo not cool! Efter att klockorna ringt sisådär 15-20 gånger idag så kom jag äntligen ur sängen i alla fall.

Ska skynda mig ner på stan för att få tag på en bok på bibblan innan någon annan hinner ta den. I need it! Sista boken som vi ska läsa på den här engelskakursen, YAY!! Förhoppningsvis är den bra och den finns som film också så det ska nog gå bra, det är den vi ska tenta på sen... känns inte bra inför tentan men än finns tid för ändring!

BIG HUGS!

Godnatt världen!

Nu säger jag och Rockbjörnen godnatt till världen!


Vart har konditionen tagit vägen?

Har precis kommit in från en joggingrunda och jösses säger jag bara, var sjutton har konditionen tagit vägen?! Nog för att jag inte har tränat mycket alls, verkligen inte mycket alls, men ändå. Borde det inte kunna gå lite bättre? Jag erkänner öppet och hederligt att efter att ha joggat 1 km så är jag seriöst helt död! Så ska det ju verkligen inte vara... Det bådar inte gott inför blodomloppet som går av stapeln om 2 veckor.

Nya tag!! Vore väl fan om man inte skulle kunna klara 3 km i alla fall, då kanske jag kan gå ur det loppet med hedern i behåll... eller?

Min bästa vän

Inte en chans!
Att välja ut en av mina goa vänner är helt enkelt omöjligt, tror nog att ni förstår det. Jag värdesätter mina vänner otroligt högt och älskar er alla; de från barndomen och de som jag lärt känna fram tills idag!

Med ingen nämnd och ingen glömd så kommer här ett par bilder på mina fina underbara vänner som är de bästa man kan ha ♥




Carro får räknas in här också, hon tog faktiskt detta kort!
Hittade inget kort på henne (?!)










Kärlek till er alla! ♥

Det blåser idag

Har varit oerhört seg idag, käkade frukost för typ en timme sen och nu är klockan snart tre... Jahapp liksom! Vad gör man av dagen då? Det är jäkligt vad det blåser ute men det ser fint ut.

Tänker mig att jag pysslar på här hemma för det ser ut som... ja, ni fattar. Behöver tvätta också... men det kanske får vänta tills imorgon. När frukosten har hunnit trilla ner helt så snörar jag på mig skorna och tar mig en runda, ska leta reda på ytterligare två checkpoints!


Håll i hatten, ikväll kommer nästa del av månadslistan!

 


Sitter på tåget

Efter en skön långhelg i Falun är jag nu påväg tillbaka till Uppsala. Sitter på tåget och har en supersöt vovve tvärs över gången, även tanten som äger den är söt! Klart coolare än mig, hon sitter med en dator och  jag med en penna liksom... (haha jag skriver det här i efterhand för jag har inte med mig något tekniskt att skriva på, bara i väskan som jag inte vill öppna här!) Har nyss ringt till Valentina och det är alltid lika bäst att prata med henne, blir så glad! Vi har bestämt att hon kommer och hälsar på mig i helgen; förstår inte hur jag ska kunna vänta tills dess, längtar ju ihjäl mig redan nu!


Helgen har som sagt varit väldigt trevlig, åkte hem redan i onsdags efter skolan. Jaffa har precis löpt så onsdag och torsdag gick mest åt till att bada henne och städa hela huset - grundligt. I torsdags hade vi världens oväder: himlens portar var öppna och åskan var rakt över oss. Efter ett bra tag med regn, blixtar och dunder så gick strömmen och ytterligare en stund senare så börja det hagla. Eller ja... snarare regna iskuber, se själva! Öppnade bara dörren på glänt för annars hade jag blivit nerklubbad!



I fredags kom mamma och pojkvovvarna hem, så kul att träffa dem igen men de var mest intresserade av Puff hehe. Även Mimmi kom hem och det var också trevligt! Lördagen rullade på i det vanliga tempot hemma, "lite konstant kaos men bra ändå" kan vara ett sätt att beskriva det. Framåt kvällen började Mimmi, pappa och jag göra oss iordning för länsdansen. Har aldrig varit med förut, bara hört talas om så det var roligt att få hänga med.


Sen... hade vi ju också... Eurovision-finalen i helgen! Sällan har jag väl varit så engagerad i denna tävling som nu, tvärtom så brukar det passera utan större intryck. Men i år vann min favorit svenska mello så därför har jag följt det. Har lyssnat mycket på Eric Saade sen förra året och tycker att han är en grymt bra artist och hans bidrag i år stod ut från de andra svenska, han var helt enkelt bäst! Och yes people, jag röstade! I Eurovision startfältet var han också bäst och att komma på tredjeplats är sjukt imponerande! Dessutom fick han flest röster i semifinalen, det ni. Jösses vad nervös jag var under omröstningen! De som vann hade en väldigt bra låt och förtjänade att vinna, dock tycker jag att Italiens bidrag var rent ut sagt skräp! Kul ändå att man gillar så olika! När svenska mello var avslutad så höll jag på att boka biljett till Tyskland men eftersom jag inte hade en susning om hur läget i skolan skulle vara då så gjorde jag inte det. Jäklans synd för jag hade kunnat åka och är övertygad om att det hade varit sjukt kul!!
Grattis Eric!!

Bilden kommer härifrån
Söndagen rullade på i samma tempo som lördagen och jag bestämde mig för att boka om min tågbiljett till måndagen istället, hade ingen lust att åka och dessutom bara en tråkig och onödig föreläsning den dagen.

Det var min helg och nu är jag alltså påväg till Uppsala. Ska försöka skriva några delar av min månadslista, den stackaren har blivit helt åsidosatt. Så var ju inte planen! Jag får försöka bättra mig också får ni tjata lite på mig så att jag verkligen skärper mig! Deal?

Mår du skit eller mår du bra?? Eller kanske rentav skitbra?

Något som väl ändå är otroligt irriterande är dessa förbaskade särskrivningar! Som ni nog alla vet vid det här laget så är Christian Hedlund på Rix FM min favorit i radio och han har gjort en mycket bra låt om detta fenomen! Tycker att ni alla bör ta en kik på denna och tänka lite längre än näsan räcker när ni skriver.




Är ni med eller emot oss i kampen mot särskrivningar?

Puss på er!


Saade i final

YEY!!!
Det var nervöst där ett tag men inte ska vi väl tvivla på denna stjärna!

Klicka på bilden för att se uppträdandet

Hittar inte orginalkälla till bilden


Obeskrivlig kärlek

Vet att jag har sagt det förr, men det kan inte sägas tillräckligt många gånger, jag älskar dessa vovvar. Om man kan svämma över av kärlek- då är det det jag gör.

Äntligen hemma hos min Puff

♥ ♥ ♥

Och på fredag kommer de här grabbarna
hem också (men lite större nu!)


Varmt och skönt

Så otroligt supervarmt och skönt det är ute idag! Helt otroligt, det är så man nästan så man flyter bort. Har varit på ett seminarium idag och det gick väl lika bra som förväntat, med andra ord, inte alls så bra. Önskar att vi kunde få läsa någonting som faktiskt är läsvärt, skulle liksom bli lite bättre då. Håller tummarna för nästa bok!

Den som jag skulle ha en presentation med imorgon kan inte komma så det betyder att jag inte behöver förbereda inför det precis just nu. Istället tänker jag ta med mig mina jordgubbar och en bok ut på gräsmattan och därmed basta!

Puss och kram så länge!


Idag är en bra dag!

Efter att ha överlagt med mig själv om och om igen om jag verkligen skulle gå på dagens föreläsning eller inte så kastade jag ur sängen 20 minuter innan jag måste gå. Det var inte värt det. Inte för föreläsningens skull i alla fall men å andra sidan så vet jag att hade jag inte gått så hade jag segat på bra länge här hemma innan jag hade tagit mig för med att göra något vettigt. Träffade Jenny så hon, Sara och jag strosade runt på stan en stund innan Sara skulle med bussen. Efter det gick vi och åt lunch och sen traskade vi mest runt och njöt av vädret. Dessutom var vi in i Uppsala Domkyrka och kikade, den är stooor, fattar inte hur man kan bygga sånt. Efter att ha vinkat av Jenny vid bussen så gick jag och köpte jordgubbar! Tänker ta med mig dem, en filt och en bok ut i solen lite senare men först ska jag försöka flåsa mig igenom en löprunda, har ju, gudbevars, anmält mig till blodomloppet. Tyvärr är min kondition icke närvarande längre och jag kommer vara glad om jag tar mig två kilometer springande hehe.

Dags att sätta igång!

Seg helg

Vilken otroligt seg helg det här har varit, kommer mig inte för med
n-å-g-o-n-t-i-n-g... Har sovit en stor del av den men även drömt mardrömmar så riktigt utvilad känner jag mig ändå inte. Det som har varit trevligt i helgen är dock såklart att hälsa på Tant och Bror både på fredag och lördag kväll, mycket mysigt och det som har gjort helgen värd att kallas helg!

På något sätt ska jag förmå mig att ta mig ner till tvättstugan nu för garderoben gapar tom, jippie.

Jomen förresten, något kul är att jag har registrerat årets första checkpoint i hittaut.nu! Ska nog passa på att beta av två till medan tvätten tvättar sig, det kan ju bli kul!

Kram på er så hörs vi sen!

Water for Elephants

Tant L och jag gick på bio förra veckan och såg "Water for Elephants" och jag kan varmt rekommendera er att gå och se den. Här får ni ett litet smakprov ♥




RSS 2.0